2016-os Novotel Székesfehérvári Esküvőkiállítás
2017. április 03. írta: Páli Szilveszter

2016-os Novotel Székesfehérvári Esküvőkiállítás

novotel1.jpg

Székesfehérvári Esküvőkiállítás Novotel 2016.01.16-17.

 

Nézegesd meg a rendezvény képeit!

Idén első alkalommal mi is részt vettünk a Székesfehérvári Esküvőkiállításon a Novotel-ben az esküvői fotósok táborát erősítve. 

Lelkes szolgáltatók, érdekes programok várták a sok kilátogató jegyespárt. A menyasszonyi ruhabemutató különösen sok nézőt vonzott. A modelleken megcsodálhattuk a kiállító esküvői ruhaszalonok, virágosok/dekorosok és sminkesek kínálatát, kreativitását.

Volt lehetőség jegygyűrűt vásárolni, meghívót terveztetni, virág-, és asztaldekorációt választani, tortát rendelni, sütit-, macaront kóstolni, és kipróbálni a csokiszökőkutat. Star Wars rajongók figyelmébe ajánlanám Damniczki Balázs tortáját és Dart Vader lufi installációját :-)

A még szervezés elején álló párok ismerkedhettek lehetséges helyszínekkel - kastéllyal, szállodával, székesfehérvári- és néhány környékbeli étteremmel, köztük a sukorói Gémeskúttal, akik a tombola fődíját biztosították, az idén 20 éves működésük alkalmából. Ákosék profi szervezők, a székesfehérvári Novotelben évről-évre megrendezésre kerülő Esküvő Kiállítás szervezői. Emellett számos rendezvény, gyerekprogram, koncert ás előadás ötletgazdái és programszervezői is.

Fine Art albumokat vittünk magunkkal a kiállításra és ajánlottuk az érdeklődő pároknak, melyeket nem lehet egy napon említeni a fotókönyvekkel. Két prémium albumgyártó partnerünk, a kiemelkedő és Európában egyedülálló minőséget biztosító Antal Photobooks www.antalphotobooks.com/hu és a Viis Design www.viisdesign.com.

Weboldalaikon megtekinthető a technológia, az eljárás és az albumverziók arzenálja.  "Az érzelmek és hangulatok bemutatása fotozsurnaliszta stílusban, főszerepben a Ti történetetek!" egyik mottónk is az albumokban érvényesül leginkább, mivel a fotók nyomtatott formában időtállóak és művészi módon alkalmasak a csodás emlékeink visszaidézésére.

Esküvői fotózás Székesfehérváron, Budapesten és az ország egész területén Páli Szilveszter www.paliszilveszter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://twphotographer.blog.hu/api/trackback/id/tr4112398383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása