Mesébe illő esküvői kiegészítők
2017. május 29. írta: Páli Szilveszter

Mesébe illő esküvői kiegészítők

bea_disz.jpg

Noha az esküvői kelléktár leglátványosabb főszereplői a menyasszonyi ruha és csokor, mégis érdemes figyelmet fordítani azokra az apró kiegészítőkre, amik még ragyogóbbá teszik a szerelmesek megjelenését, illetve összhangba hozzák az ifjú párt.

Van az évente változó divat, ami segíteni hivatott az arákat a tökéletes ruha megtalálásában. Ehhez vegyük hozzá, hogy mindenki szeretné ilyenkor egy kicsit az egyéniségét is megmutatni. Mindezek mellett pedig ott vannak azok a babonák, melyek az utóbbi időben ismét reneszánszukat élik.

Ki ne hallott volna róla, aki házasulni készül, hogy a menyasszonynak viselnie kell valami régit, valami újat, valami kölcsön kapottat és valami kéket?

anett_disz.jpg

anett_disz3.jpg

A vőlegények dísze ilyenkor egy szép óra, egy elegáns mandzsetta, és a menyasszony ruhájával harmonizáló színű díszzsebkendő és a hajtókára tűzött virág, mely a csokorban is visszaköszön.

tom_disz.jpg

tom_disz2.jpg

A menyasszonyi cipő is kulcsfontosságú, hiszen egyrészt illenie kell a ruhához – egy egyszerűbbhöz választhatunk csillogóbb, látványosabb darabot, egy díszes ruhához letisztultabbat – másrészt kényelmesnek kell lennie annyira, hogy bírjuk benne az esetenként hajnalig tartó mulatságot, táncot.

bea_disz1.jpg

judit_disz.jpg

Egy évszaknak megfelelő, szép kiegészítővel nem csak kényelmünkért tehetünk, hanem a fotókhoz is hozzátesz egy kis pluszt egy hideg ellen védő boleró vagy nyáron egy hófehér csipkés napernyő.

alek_disz1.jpg

alek_disz3.jpg

Ha van kedvünk és kreativitásunk hozzá, a tanukat is „megjelölhetjük” egy-egy olyan apró dísszel, amik egyértelművé teszik, hogy kiemelt a szerepük a nagy napon.

janka_disz3.jpg

Bárhogyan is választunk, a hangsúly mindig az egységességen legyen a kiegészítők terén. Itt is igaz a mondás: a kevesebb néha több. Néhány feltűnő darab elég ahhoz, hogy az amúgy is figyelem középpontjában álló párt még különlegesebbé tegye.

janka_disz1.jpg

Sok boldogságot kíván a www.paliszilveszter.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://twphotographer.blog.hu/api/trackback/id/tr9312547603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása